Gratis Aanmelden

Single vrouw (45) zoekt sex

GewoonGEIL (45)

Ik ben gewoon lekker geil, ik zoek een normale man, een normale lover in bed. Ik wil absoluut GEEN anaal, GEEN plas sex of andere vieze dingen. Ben jij niet uit op gekke dingen, maar gewoon lekker wederzijds genot? Dan mag je me zeker een berichtje sturen. Ben jij niet uit op gekke dingen, maar gewoon lekker wederzijds genot? Dan mag je me zeker een berichtje sturen.

Maak contact met haar
  1. Naam: GewoonGEIL
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Dordrecht
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Single vrouw GewoonGEIL van 45 uit Dordrecht, Zuid-Holland zoekt sex
Prya (35)
★★★★★
Nog steeds de man van mijn dromen niet mogen ontmoeten. Ik verwacht niet dat ik hem hier tegenkom, maar zou er wel voor open staan. Mijn echte doel hier is genieten met een man voor vaker, langere tijd. Een FWB of een hete op sex beluste relatie.
Rijpe milf (35) zoekt dating
Carmen23 (31)
★★★★★
Ik heb al een tijdje samen gewoond en dat vond ik heerlijk maar helaas kon hij niet van mijn vriendin afblijven. Ik zoek dus een nieuw liefje die wel eerlijk en monogaam is. Wil je kennis maken, dan hoor ik je graag.
Single jongedame (31) zoekt man
Cilia (34)
★★★★☆
Ik hou ervan om het anders mee te maken. Om niet de standaard standjes steeds weer door te moeten lopen. Sex kan zoveel leuker zijn als je wat dingen durft uit te proberen. En ohhh wat ben ik goed in dingen uitproberen! Nu alleen nog weer even iemand vinden die daar ook zo van houd!
Mooie milf (34) verwennen
DominaSilke (43)
★★★★☆
Hallo, ik ben Silke een actieve domina die momenteel even zonder sletje zit. Ik zoek daarom een nieuwe slet die mij wenst te komen dienen. Die sterk genoeg is om te ondergaan wat ik met hem doen wil en die dat natuurlijk met alle liefde wilt ondergaan.
Lekkere moeder (43) wil daten
Daffeke (37)
★★★★★
Na jaren braaf te zijn geweest heb ik toch de stiekeme behoefte eens een andere man te voelen. Wie komt, durft en is serieus leuk genoeg? Je moet namelijk wel op kunnen tegen mijn man, anders heeft het voor mij geen nut natuurlijk.
Lekkere mama (37) wil vrijen
Louise (38)
★★★★☆
Ik hou niet van mooie mannen. Gek om dit zo als eerste te vermelden he? Maar het is wel echt waar! Die mooiboys denken alleen maar aan hun lijf en voeren wat standaard kunstjes uit om vervolgens binnen 5 minuten klaar te komen en dan te denken dat ze heel wat zijn. Ugh, zo eentje niet meer voor mij.
Geile mama (38) contacteren
Alet
★★★★★★★★★☆
Wegens een blessure kan ik niet teveel tillen, maar mijn nieuwe bankstel komt er binnenkort aan en ik heb hulp nodig met het verslepen en tillen! In ruil voor... ?
Neuken met Alet
Lieve
★★★★★★★★★★
Ik heb een aantal probleempjes op mijn computer, dus ik zoek hier een leuke nerd die mij daar bij kan helpen. Ik heb Windows 10 en een klote printer. Vergoeding in natura?
Neuken met Lieve
Catoo
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn muren wit schilderen? Alleen de woonkamer. Ik ga verhuizen en moet de oorspronkelijke staat herstellen. Accepeert iemand een beloning 100% in natura van mij?
Neuken met Catoo
Marlou
★★★★★★★★★★
Ik heb 40m aan laurieren die gesnoeid moeten worden en ik vind dat een klote klus, maar ik beloon degene die dat voor mij wil doen, in natura.. alles is mogelijk
Neuken met anaal met Marlou
© 2024 Lekkere Shemales