Gratis Aanmelden

Lekkere jongedame (31) wil vrijen

Wendy83 (31)

Hallo mannen, ik ben op zoek naar een vriend of makker, ik sta overal voor open maar ik ben goede player, alleen vrijblijvend en eenvoudig. Ik heb een groot hart en een grote geest.

Maak contact met haar
  1. Naam: Wendy83
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Dordrecht
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 176 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijze ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Lekkere jongedame Wendy83 van 31 uit Dordrecht, Zuid-Holland wil vrijen
Wendy83 (31)
★★★★☆
Hallo mannen, ik ben op zoek naar een vriend of makker, ik sta overal voor open maar ik ben goede player, alleen vrijblijvend en eenvoudig. Ik heb een groot hart en een grote geest.
Lekkere jongedame (31) wil vrijen
SmeekOmGenade (40)
★★★★★
Hou mij tevreden en ik heb genade met je. Verzaak jij in jouw uitvoering van mijn bevelen dan zul je dat voelen. En dat is niet slechts fysiek.
Hete mama (40) wil neuken
PureGeilheid (34)
★★★★☆
Geniet je van het uitzicht? Vertel me dan gewoon wat voor lekkers je in gedachten hebt en dan spreken we af.
Opgewonden milf (34) wil sexdate
Janneke (43)
★★★★★
Zijn hier lieve mannen die er verzorgd uitzien en mijn gezelschap wel kunnen waarderen? Ik heb een eigen huis, ben spontaan, impulsief, hou van gezelligheid, lekker koken, in de tuin werken, naar het bos gaan, reizen en dan vooral naar Noorwegen, Zweden, Oostenrijk en Zwitserland, af en toe een biertje of wijntje, s avonds lekker buiten zitten bij een vuurtje met een drankje en hapjes en ik ga ook graag hardlopen en tennissen. Ik zoek een man voor een serieuze relatie die begint met een paar dates, vriendschap met kans op meer. Lekker ongedwongen.
Mooie moeder (43) wil vrijen
Beaudine85 (37)
★★★★☆
Hoi kerels! Om maar meteen met de deur in huis te vallen...ik ben op zoek naar grootgeschapen mannen!! Ik ben de moeilijkste niet, maar als je niks hebt om te laten zien, zoek dan maar gewoon verder...Ik geil op grote mannen met grote.... Lekker gespierd en zonnebankje, macho mag je best wel zijn. Dress to impress!!
Rijpe mama (37) zoekt sex
KantEnKlaar (40)
★★★★★
Heb jij het ooit kant en klaar aangeboden gekregen? Een kans op een geile nacht met een bloedmooie vrouw zonder verplichtingen of verwachtingen achteraf? Eens moet de eerste keer zijn en die eerste keer kan met mij. Waarom zo gul? Ach,ik wil gewoon een lekkere vent, of twee, wel omstebeurten dan he hahahaha.
Sexy mama (40) wil daten
Fraukje
★★★★★★★★★★
Ik zit met enkele kapotte dakpannen die vervangen moeten worden. Ik heb reserve pannen, maar durf zelf het dak niet op. Als jij het doet, mag je daarna met me naar bed..
Neuken met Fraukje
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben per direct op zoek naar iemand die mijn schoorsteen klaar kan maken voor de winter. Ik heb alleen geen zin om je er voor te betalen. Althans, niet met geld...
Neuken met Irene
Danytha
★★★★★★★★★☆
Iemand die een deuk in een gipsmuur kan herstellen? Volgens mij is dat zo gebeurd. Ik ben er echter te onhandig voor. Kan ik je daarna een moment met mijn borsten aanbieden?
Borsten betasten met Danytha
Ilse
★★★★★★★★★★
Wij zijn een lesbisch koppel en de goot rondom ons huis zit helemaal vol bladeren. We zoeken een man die de goot wil schoonmaken. P.s. wij zijn bi-seksueel.. ;-)
Triootje met Ilse
© 2024 Lekkere Shemales