Gratis Aanmelden

Rijpe jongedame (30) contacteren

Dildoloverr (30)

Zoals mijn naam al zegt, ik hou enorm van dildos, maar niet bij mezelf, maar bij jou. Ik heb mij de laatste jaren ontwikkeld als een goede en serieuze meesteres, die als specialiteit heeft om een goede sub te neuken. Uiteraard blijft het daar niet bij, aangezien ik ook tepelklemmen, ballstretcher en kaarsvet gebruik. Mocht je interesse hebben, schrijf mij dan snel want tijd kost geld. Interesse in een dominante vrouw die zich voornamelijk op jou kontje gaat richten?

Maak contact met haar
  1. Naam: Dildoloverr
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Veenendaal
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
  11. Masterberen: Vaak
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Ja
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Nee
Rijpe jongedame Dildoloverr van 30 uit Veenendaal, Utrecht contacteren
JadeJade (30)
★★★★★
Ben jij klaar voor de nacht van jouw leven?
Mooie jongedame (30) wil neuken
GeileKel (35)
★★★★☆
Alweer een flinke tijd single en dat zou in principe niet zo erg zijn behalve dan dat ik een man mis voor de avond en nachten. Ben wel toe aan een soort van neukvriendje voor een paar keer per week. Geen verplichtingen, gewoon als we beiden tijd en behoefte hebben aan elkaar.
Single milf (35) wil neuken
Anouschka8677 (30)
★★★★☆
Hallo ik ben Anouschka en ik hou erg van bondage. Ik heb het al 1 keer eerder gedaan en vond het toen geweldig om mee te maken. Dus ik ben op zoek naar een man waarmee ik deze ervaring delen kan en waarmee ik het samen nog een keer kan doen. Ben jij daarvoor in?
Lekkere jongedame (30) zoekt man
Kleopatra (40)
★★★★☆
Ooit bekend als een minnares en dat is dan ook zeker wat ik ben zij het op een wat minder romantische manier. Ik ben namelijk zeer onderdanig en zou u graag willen beminnen.
Mooie mama (40) zoekt dating
Dirtyblond (35)
★★★★★
Aantrekkelijk en intelligent vrouw 1.76m, 59 kg, cup E, Zoekt een man of vrouw om goed en hard te domineren. Ik ben erg gesteld op discretie.
Geile milf (35) verwennen
DomiWietske (33)
★★★★☆
Ik ben gek op naalden, op rimmen, op een man anaal neuken met een voorbind dildo. Ik zoek geen relatie, alleen keiharde seks met jou. Wie weet voor vaker dan 1x?
Geile milf (33) contacteren
Esmay
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn konijn voeren in het weekend? Maar een enkele keer. Je kunt via mijn tuin het hok bereiken. Ik laat je daarna met mijn borsten spelen bij wijze van vergoeding.
Borsten betasten met Esmay
Annemiek
★★★★★★★★★☆
We willen graga pizza's bakken, maar onze oven is echt te smerig voor woorden. Als jij hem schoonmaakt, mag je een uurtje met ons tweetjes doorbrengen, ter compensatie..
Triootje met Annemiek
Sophie
★★★★★★★★★★
Ik ben gescheiden en woon nu weer in een flatje, maar ik heb geen geld om de boel te behangen. Kan iemand dan voor mij doen? Ik betaal met plezier in natura. Het gaat om drie kamers.
Neuken met Sophie
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Borsten betasten met Louelle
© 2024 Lekkere Shemales