Gratis Aanmelden

Mooie jongedame (30) zoekt sex

Drage (30)

Ik val op stevig gebouwde mannen. Jij mag wel een beetje vlees op de botten hebben, wat stevig gebouwd dus want een mager mannetje dat hoeft niet voor mij. Verder mag het er in bed ook wel stevig aan toe gaan, tegen hard aan. Ben jij de man die ik hier hoop te vinden, dan wacht ik op jouw reactie.

Maak contact met haar
  1. Naam: Drage
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Rood haar
  11. Masterberen: Vaak
  12. Relatie: Sexdate
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Nee
Mooie jongedame Drage van 30 uit Amersfoort, Utrecht zoekt sex
San42 (32)
★★★★☆
Een geile meid kan toch alleen naar een geile wip verlangen zonder meer te willen. Ik ben vrijgezel en dat wil ik ook blijven. Ik wil alleen genieten van de lusten. Van de lasten wil ik niets hebben. Ik schrijf deze advertentie in de hoop dat ik een leuke man zal tegenkomen die met mij wil genieten. Kan jij mij alleen seks bieden dan wil ik met jou in contact komen.
Ervaren jongedame (32) zoekt sex
Lois89 (31)
★★★★☆
Hoi ik ben een jonge vrouw en vol energie en fantasie. Via deze weg probeer ik een leuke kerel te vinden die dol is op sex met een hete dame, ik hou van veel dingen en heb een ruime fantasie, alles is dus te bespreken, ik hoef geen relatie maar wat ik wel verwacht is respect en iemand die ik op langere basis kan ontmoeten. Interesse in me?
Geile jongedame (31) wil daten
DebDeb (30)
★★★★★
Ik wil vooral iets vragen voor ik hieraan begin. In plaats van eisen te stellen. Laten we het eens anders doen. Normaal plaatst men hier toch wie je bent en wat je wilt? Zo saai! Geen zin in saaie shit. Dus slechts 1 hele directe vraag voor jou en dan weten we of we door kunnen tot actie of niet.
Rijpe jongedame (30) wil daten
Zaphira2139 (48)
★★★★★
Hallo! Ik hou van koken en eten, ik kan gitaar spelen en hou van zingen en muziek luisteren. Ik hou er ook van vlogs op youtube te kijken en te zonnen. Gewoon een dame die niet gedefinieerd wil worden door mij fotos, maar ook door mijn geweldige kwaliteiten.
Ervaren vrouw (48) contacteren
BigDomina (36)
★★★★☆
Gedraag je snol, anders kom ik op je zitten! Ik laat je smoren onder mijn geile, natte, stinkende kut en beter lik jij die schoon voor ik echt kwaad word!
Hete milf (36) zoekt dating
PetraSnel (40)
★★★★★
de eerste stappen zijn gezet :)Nu wachten tot iemand reageert.
Mooie mama (40) zoekt dating
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Neuken met Beertje
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Neuken met Anneminke
Frouwke
★★★★★★★★★☆
Hey, ik heb een middelgrote electra job en als je ziet wat electriciens tegenwoordig kosten..! Ik doe liever een vergoeding met mijn lichaam dan dat ik zoveel betaal. Wie helpt me?
Neuken met Frouwke
Elodie
★★★★★★★★★★
Ik heb een lek in mijn keuken en ik weet bij god niet hoe ik dat op moet lossen. Ik ben bereid tot heel veel als iemand me kan helpen. Ik heb helaas geen geld...
Neuken met anaal met Elodie
© 2024 Lekkere Shemales