Gratis Aanmelden

Lekkere moeder (44) wil vrijen

NewSubWanted (44)

Tot voor kort had ik mijn eigen vaste slaafje, helaas is hij verhuist, vandaar dat ik hier iemand zoek. Het zou makkelijk zijn mocht je in de buurt wonen, maar bij hele goede klik is afstand dan weer minder belangrijk. En je moet serieus zijn, dus niet na 2 maanden zeggen ik stop er mee. Wat mijn specialiteiten zijn bespreken we nog wel....

Maak contact met haar
  1. Naam: NewSubWanted
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: De Ronde Venen
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 169 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sexdate
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Nee
Lekkere moeder NewSubWanted van 44 uit De Ronde Venen, Utrecht wil vrijen
Annechien56 (38)
★★★★☆
Ik weet niet of mijn foto het al verraad maar ik hou van de kunst van verleiden. Is het burlesque is het dominant? Een beetje van beiden. Is dat ook iets waar jij graag in wegwijs wilt worden of misschien al bent? Mag ik je dan eens uitnodigen in mijn speciale kamer? Of we gaan samen een leuk plekje opzoeken dat kan ook.
Mooie mama (38) contacteren
slaavinge (46)
★★★★☆
Bind me vast, doe me een blinddoek voor en duw je pik in mijn mond. Op jouw commando doe ik mijn mond open en mag je me van een afstandje lekker onderspuiten. Ik hou ervan als je dominant bent en me behandeld als een slet.. Het liefst wel mannen met ervaring!!!
Geile vrouw (46) zoekt dating
SoFly (34)
★★★★☆
Ik hou van leder en nog meer van sexy lingerie. Niet zomaar. Ik trek het voor je aan en jij mag je helemaal laten gaan. Ik wil wel duidelijk zijn dat ik geen softie ben.
Opgewonden milf (34) zoekt sex
HouVanSletten (31)
★★★★★
Wegens gebrek aan onderdanige slettebakken op deze manier op zoek naar een aanvulling voor mijn collectie. Plek voor meerdere sessies per week. Ook zijn beginnende sletjes van harte welkom. Ik lust jullie allemaal.
Hete jongedame (31) zoekt man
Amanda4u (37)
★★★★★
Ik ben Amanda en ik ben hier voor jou! Tenminste als jij een leuke geile man bent die een beetje in de buurt woont, en die net als mij zoekt naar een sexmaatje om een paar keer per week mee af te spreken. De rest vertel ik je wel als je me aanspreekt oke?
Single mama (37) wil neuken
AlMijnSchatjes (43)
★★★★☆
Ik verzamel schatjes! Vraag mij gerust waarom. Ik ben wat in de volksmond ook wel excentriek word genoemd. Wat ik natuurlijk weer flauwekul vind. Ik hou simpelweg van het leven, van alles wat mooi is, van alles wat geil en nat is. En ik breid mijn collectie nu uit! Er is ruimte voor mannen en vrouwen. We doen het met zijn allen, of we doen het samen. Het leven lacht ons tegemoet zo ook heerlijke natte dingen!
Lekkere moeder (43) zoekt date
Melisa
★★★★★★★★★★
OK, ik heb dus een paar Ikea meubels gekocht en ik heb twee linkerhanden. Mijn talent zit meer in tussen mijn lippen. Begrijp je wat ik bedoel? Hebben we een deal?
Pijpen met slikken met Melisa
Jenske
★★★★★★★★★★
Mijn tuin is een grote wilde bende en moet echt opnieuw gedaan worden, maar tuinmannen zijn veel te duur, dus ik hoop iemand te vinden een betaling in natura accepeert...
Neuken met anaal met Jenske
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Neuken met Anneminke
Tanneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een bi/lesbisch koppel en we zoeken iemand die voor onze hond kan zorgen voor een weekje. We willen je graag belonen met een triootje na afloop van onze vakantie.
Triootje met Tanneke
© 2024 Lekkere Shemales