Gratis Aanmelden

Hete vrouw (47) zoekt man

ListenToMe (47)

Single, streng maar rechtvaardig. Op zoek naar een brave slet die de zweep graag voelt en die verder heerlijk gehoorzaam is. Geile sletjes gevraagd die zich aan mij wensen te onderwerpen!

Maak contact met haar
  1. Naam: ListenToMe
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Hengelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 182 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sexdate
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Hete vrouw ListenToMe van 47 uit Hengelo, Overijssel zoekt man
AmateurDominatrix (38)
★★★★★
Ik heb een compleet ingerichte SM ruimte bij mij thuis. Daar nodig ik graag mannen uit om ze aan mijn sadistische trekjes te onderwerpen. Wel moet ik erbij zeggen, dat ik een amateur dominatrix ben en nog steeds nieuwe dingen bij leer.
Single mama (38) verwennen
prettymii (44)
★★★★★
Zoek een man die weet wat de wereld van SM inhoud, die met mij een knevel wil plaatsen, facesitting, dwangbuis alles wil doen.
Rijpe moeder (44) wil vrijen
GeilzelligeDate (34)
★★★★☆
Wat is het toch ook heerlijk om vrijgezel te zijn vind je ook niet? Alleen mijn sexleven stelt opeens niks meer voor en dat vind ik dan weer stukken minder. Maar als jij tijd en zin hebt om daar samen wat aan te doen heet ik je van harte welkom!
Eenzame milf (34) wil neuken
SubSluttyCatrien (38)
★★★★★
Elke man kikt er wel op om een vrouw eens te mogen gebruiken en dan vooral helemaal zijn zin mee te mogen doen. Mij mag je hiervoor even lenen. Ik wil eens verwent worden als ik ook geblinddoekt ben.
Opgewonden mama (38) zoekt dating
Hilly (31)
★★★★☆
Ja ik ben een vollere dame, dat ziet iedereen maar ik hou juist van mijn lijf. Alleen lijkt het wel dat al die mannen alleen maar van die jonge sprietjes wil. Is er echt niemand die me even lekker wil verwennen?
Geile jongedame (31) wil neuken
ZeikNat (45)
★★★★☆
In een bad word ik zeiknat, maar ik word ook graag nat op een andere manier. Mag ik bekennen dat ik het heerlijk vind om ondergezeken te worden? Om een echte pisslet voor je te moeten zijn? Laat het bad maar vast vollopen om al deze sappen weer af te spoelen aan het einde van ons avontuur. Of worden het er meerdere?
Rijpe vrouw (45) verwennen
Lubbetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die me kan helpen om Word op mijn pc te installeren. Ik loop steeds vast en de helpdesk is onbereikbaar. Ik zal je mijn lijf aanbieden als vergoeding.
Neuken met Lubbetje
Vere
★★★★★★★★★★
Zie je die oven hier? Dis is heel vies, als gevolg van een klein ongelukje... Is iemand bereid om die voor mij schoon te poetsen en dan een beloning van mij persoonlijk te krijgen?
Neuken met Vere
Tessa
★★★★★★★★★☆
Ik zit op kot en ik heb een nogal wild feest gehad, verschillende muren zitten vol deuken, de eigenaar wil dat ik het z.s.m. herstel, maar ik heb geen geld :(
Neuken met Tessa
Celine
★★★★★★★★★☆
Die muur hier voor mij moet geschilderd worden en ik kan dara niet goed in. Kun jij mij helpen? Hij is 4,20 bij 2,50. In beige graag. Beloning is seks met mij.
Neuken met Celine
© 2024 Lekkere Shemales