Gratis Aanmelden

Opgewonden moeder (41) zoekt date

Regina79 (41)

Een echte man, in mijn ogen, die houd ervan. Vooral hen die in het dagelijkse leven vele ballen omhoog moeten houden. Zij verlangen naar een vrouw als mij. Een vrouw die achter gesloten deuren alle controle heeft en de spreekwoordelijke en letterlijke ballen voor hem hoog houdt. De eerste indruk die ik van je moet krijgen is hoe een geile slet je werkelijk bent. De eerste indruk telt!

Maak contact met haar
  1. Naam: Regina79
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 166 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
  11. Masterberen: Vaak
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Opgewonden moeder Regina79 van 41 uit Amsterdam, Noord-Holland zoekt date
GewensteIntimiteiten (30)
★★★★★
Geen ervaring met ongewenste intimiteiten want bij mij is intimiteit juist heel erg gewenst. Ik vind het een eer als een man zijn handen niet van me af kan houden, of geen geduld heeft om de slaapkamer te bereiken.
Eenzame jongedame (30) wil daten
MegaINtens (30)
★★★★☆
Wanneer ik mijn vacuümpompje op mijn tepels zet worden ze super hard en heel erg gevoelig. Wanneer ik de pomp op mijn poesje zn werk laat doen, word mijn klitje mega gevoelig en kan ik van een paar zachte strelingen al heel intens klaarkomen..
Mooie jongedame (30) wil daten
Francis79 (35)
★★★★★
Zou jij mijn stevige billen eens een keer goed willen beetpakken of aan mijn haren trekken terwijl je me goed en diep aan het neuken bent? Zonder relatie? Zonder poespas.. Dan zit je bij mij helemaal goed.
Eenzame milf (35) zoekt sex
Yuutje (34)
★★★★★
Hallo leuke mannen, ik ben Yu en ik ben een dame van Thaise afkomst. Ik ben inmiddels al helemaal vernederlandst en ik zoek daarom ook een echte Nederlandse man om mee te genieten.
Geile milf (34) wil vrijen
NederigeSlet (37)
★★★★☆
Twee fotootjes, een om mijn lichaam te tonen en een om u te tonen wat ik dolgraag zou willen ervaren. Mocht u in staat zijn om deze nederige slet te komen helpen, haar droom te verwezenlijken, dan verneem ik dat heel graag van u
Ervaren mama (37) wil neuken
KinkyFenna (37)
★★★★★
Kinky vrouw, dol op geblinddoekt genot, spanking, bondage en meer hardere geilere sex. Let op, wel alles lust gericht!
Ervaren mama (37) wil daten
Summer
★★★★★★★★★★
Mijn ex heeft een mijn muur expres beschadigd en ik heb niet de middelen om dat te laten herstellen door een pro. Dus ik zoek hier iemand die dat wil doen in ruil voor seks.
Neuken met Summer
Louelle
★★★★★★★★★★
Ik was aan het klussen en heb per ongeluk een kapstok door een stuk muur gestoken - ja, ik ben blond.. Kan iemand die voor mij herstellen?? Mag je daarna mijn borsten betasten..
Borsten betasten met Louelle
Janieke
★★★★★★★★★☆
Ik zit met drie muren die een stuc laag nodig hebben en dat is dus echt niet mijn ding, maar ik wil er wel een beloning in nature tegenover stellen, als jij me helpt..
Neuken met Janieke
Ciska
★★★★★★★★★★
Als er iets is waar ik een hekel aan heb, dan zijn dat wel Ikea kasten, maar ze liggen hier en moeten opgebouwd worden. Als alles staat mag je me doen wat je maar wil.
Neuken met anaal met Ciska
© 2024 Lekkere Shemales