Gratis Aanmelden

Mooie moeder (43) zoekt sex

ExtraSlet (43)

Mijn slet en ik zoeken een extra man, onderdanig uiteraard want er kan in het spel maar een domina zijn en dat ben ik! Ben je benieuwd naar mijn voorwaarden, wensen en eisen? Neem dan maar eens contact met ons op! Onderdanige man gezocht die lust gericht, mij wil dienen samen met mijn man, mijn huidige, actuele slet..

Maak contact met haar
  1. Naam: ExtraSlet
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Woensdrecht
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 178 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
  11. Masterberen: Vaak
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Mooie moeder ExtraSlet van 43 uit Woensdrecht, Noord-Brabant zoekt sex
GehoorzaamKutje (30)
★★★★☆
Ik ben slank, heb kleine borsten, een strak kutje en ben zeer gewillig en gehoorzaam. Ik luister goed naar opdrachten en commandos, voer deze heel graag voor u uit en laat me zeker graag gebruiken in al mijn geile gaatjes. Kan ik u dienen Meester??
Ervaren jongedame (30) contacteren
KittyMistres (30)
★★★★☆
Klein, lekker maar onwijs kinky en streng. Ik neuk je in je reet met mijn voorbinder en als je niet luid genoeg kreunt krijg je met mijn zweep! Jij ondergaat mijn lusten zoals ik dat wens en anders krijg je genadeloze straffen!
Ervaren jongedame (30) wil neuken
TrannyNischa (34)
★★★★☆
Niet van een echte vrouw te onderscheiden behalve dan dat ik nog een pluspuntje heb die zit verstopt in mijn slipje. Kom maar voelen als je een geile man bent (stel mag ook)..
Eenzame milf (34) wil neuken
JustMakeMeCUM (39)
★★★★★
Net gescheiden en wat ben ik daar gelukkig mee zeg! Eindelijk verlost van die zak die overal, iedereen neukte (ja, ook met mannen), en mij thuis onbevredigd liet liggen. Ik moet even niet aan iets vasts denken zoals jij je wellicht kunt voorstellen, maar al een hele tijd zonder bevredigende sex? Dat verdient niemand, dus oik ook niet.
Single mama (39) zoekt dating
Maureen79 (32)
★★★★☆
Is er hier een spannende niet onaantrekkelijk man te vinden die samen met mij eens een sexfeestje zou willen beleven ? Misschien ben jij dat wel en laat je van je horen.
Geile jongedame (32) zoekt sex
Iwantseksonly (37)
★★★★★
Ongedwongen seks, dat is wat ik wil. Ik hoef geen ellenlange gesprekken met je te voeren, want dat vind ik helemaal niet interessant. Ik wil alleen maar weten of je een lekkere vent bent en of je goed bent in seks.
Eenzame mama (37) zoekt dating
Martine
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote tak van de buren die boven mijn tuin hangt en ik bezti niet het juiste gereedschaap om deze af te zagen en mijn buren weigeren me te helpen... Wil jij me helpen?
Borsten betasten met Martine
Alet
★★★★★★★★★☆
Wegens een blessure kan ik niet teveel tillen, maar mijn nieuwe bankstel komt er binnenkort aan en ik heb hulp nodig met het verslepen en tillen! In ruil voor... ?
Neuken met Alet
Celine
★★★★★★★★★☆
Die muur hier voor mij moet geschilderd worden en ik kan dara niet goed in. Kun jij mij helpen? Hij is 4,20 bij 2,50. In beige graag. Beloning is seks met mij.
Neuken met Celine
Minouche
★★★★★★★★★★
Als jij mij komt helpen alle muren van mijn huis aan de binnenkant de schilderen mag je me aan het einde van de dag neuken in al mijn gaatjes, tot het complete project afgerond is.
Neuken met anaal met Minouche
© 2024 Lekkere Shemales