Gratis Aanmelden

Ervaren vrouw (47) verwennen

Foxy (47)

Ik zoek een minnaar die weet wat ik wil en wat ik aankan. Ik hou van lichte sm en bondage. Ik verwacht wel discretie. Discreet, hard en geil. Je kan vaker dan eens komen en jij geniet van mijn vernedering

Maak contact met haar
  1. Naam: Foxy
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Waalwijk
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 172 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groene ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Ervaren vrouw Foxy van 47 uit Waalwijk, Noord-Brabant verwennen
AnaalgeileMeesteres (34)
★★★★☆
Ik ben een harde meesteres en geil vooral op mannenkontjes die er dan aan moeten geloven als ik mijn strapon aan doe..
Opgewonden milf (34) zoekt sex
Viviana (33)
★★★★☆
Ik ben alweer te lang single en heb dringend seks nodig, door mijn drukke leven kom ik niemand tegen en hie is vast wel iemand te vinden die seks met mij wil.
Ervaren milf (33) zoekt man
CFNMFantasie (37)
★★★★★
Ik heb hele lekkere CFNM fantasieën. Mocht jij benieuwd zijn, of sowieso eens ervaren hoe lekker CFNM kan zijn, dan mag je me gerust eens aanspreken.
Opgewonden mama (37) wil neuken
25cm (41)
★★★★★
Op je knieen en diep voor mij bukken. Zo zie ik jou het liefst. En oh wat zul je genieten! Dat denk je! Genieten is er alleen bij als je je meesteres eerst hebt gegeven wat zij nodig heeft.
Sexy moeder (41) verwennen
Zanetta30 (31)
★★★★☆
Ik ben geen totale sadist, maar ik vind het leuk om bevelen te geven en les te geven die hij niet zal vergeten. Ik heb een speeltje nodig en sta open voor een nieuw ding en nieuwe kinks voor iemand die hetzelfde geniet. Ben je klaar om je lichaam over te geven voor mijn amusement?
Geile jongedame (31) zoekt sex
Jenna88 (40)
★★★★☆
Een profiel aan maken op een seksdatingsite is dus een duidelijke oproep voor sex en ja wat zoek ik dan? Ik sta open voor contacten met een man, een vrouw en als jullie een leuk stel zijn en jullie hebben een leuk feestje dan sluit ik graag aan. De mensen die ik wil ontmoeten moeten echt geil zijn en niet van die mensen die een grote mond hebben maar uiteindelijk niets weten te presteren.
Geile mama (40) zoekt man
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Neuken met Pleuni
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik bied je een romantisch bad aan met mij als je mijn slaapkamer wil komen stuccen. Graag een nette man, respectvol en bij voorkeur jonger dan ik. (Is een fantasie van me..)
Samen in bad gaan met Alyssa
Lisan
★★★★★★★★★☆
Ik betrek een nieuwe woning en er moeten enkele objecten zoals de wasmachine et droger verplaatst worden. Het is niet veel, maar wel zwaar werk. Ik beloon je er voor in natura.
Neuken met Lisan
Jayda
★★★★★★★★★☆
Ik heb genoeg geld, maar geen tijd en ik sta al een tijdje droog, dus ik heb er wel een vluggertje voor over als jij mijn olie wil verversen in mijn Mercedes
Neuken met Jayda
© 2024 Lekkere Shemales