Gratis Aanmelden

Hete milf (35) contacteren

Footslave (35)

Ik ben Annette en ik ben op zoek naar een footslave. Ik wil een slaafje dat mijn voeten behandeld alsof het goud is. Meer wil ik er nog niet over kwijt, dat moet je ervaren. Ben jij een echte voetslaaf en heb je er een fetisj voor. Stuur me dan een berichtje.

Maak contact met haar
  1. Naam: Footslave
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Westerkwartier
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Anders
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Ja
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Hete milf Footslave van 35 uit Westerkwartier, Groningen contacteren
Dorine28 (31)
★★★★☆
Kleren heb ik al uit, nu jij nog
Lekkere jongedame (31) verwennen
Heike (31)
★★★★☆
Ik ben niet iemand die geljik alles bloot geeft. Ik vind leuker om iemand eerst te leren kennen en daarna te zien of er een lekkere klik is. Sta jij daar misschien ook voor open
Rijpe jongedame (31) wil sexdate
Beatrix24 (33)
★★★★☆
Te goedgelovig was ik toen ik voor mijn toenmalige vriend verhuisde naar Groningen. Hij liet mij daarna barsten. Terug gaan was geen optie, want ik had een goede baan en een mooie vriendenkring. Nu zit ik alleen te koekeloeren in mijn grote huis.
Single milf (33) contacteren
Jacomien89 (39)
★★★★★
Ik ben een dame die er van houd om lekker gebeft te worden! Jij bent een man die mij lekker klaar gaat beffen en misschien ook wel lekker laat squirten. Als dat klaar is wil ik dat je mij neukt en mijn kutje vol spuit met je heerlijke zaad! Klinkt dit al geil? Als wij ermee bezig gaan word het nog veel geiler!
Geile mama (39) wil vrijen
GeilMoontje (35)
★★★★★
Mijn latrelatie is niet zo heel erg spannend helaas, had er meer van verwacht.. Begrijp mij niet verkeerd, het is een schat van een kerel.. Maar als het op seks aan komt weet hij van gekkigheid niet eens in welk gaatje hij hem moet steken..
Sexy milf (35) zoekt man
Bratty (32)
★★★★★
Beetje een brat. Kan intens genieten van machteloosheid. BDSM is voor mij een way of life. Ik kan niet zonder, maar dat betekend niet dat ik het t 24/7 nodig heb of wil. Mijn harde grenzen zijn p&p en bloed, babyspel en/of puppyplay. Het liefst heb ik iemand waarmee ik mijn leven kan delen ...
Hete jongedame (32) wil neuken
Leentje
★★★★★★★★★★
Zou iemand mij kunnen helpen met mijn verhuizing binnenkort? Ik ga in een appartement wonen en ik zoek iemand met een bestelbusjes voor een paar ritjes op en neer..
Neuken met Leentje
Hilligje
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die het behang uit mijn keuken weg kan halen, want ik wil er iets anders voor in de plaats doen. Ik heb geen geld, ik vergoed alleen in natura.
Neuken met Hilligje
Romee
★★★★★★★★★★
Ik ben allesbehalve technisch... ik krijg mijn wasmachine niet meer gerepareerd! Help! Ik heb er een pijpbeurt met slikken voor over, als jij hem aan de praat krijgt!
Pijpen met slikken met Romee
Bella
★★★★★★★★★☆
Vers gescheiden en moet nu mijn inboedel verplaatsen naar mijn nieuwe woning, maar dat lukt me nooit alleen en ik heb geen geld meer over. Wie accepeert een vergoeding in natura?
Neuken met Bella
© 2024 Lekkere Shemales