Gratis Aanmelden

Sexy vrouw (47) verwennen

DubbelD (47)

Al jaren zo op zijn tijd als swingers actief maar ik wil nu zelf de stoute schoenen aantrekken en de wereld van BDSM ontdekken en daarvoor zoek ik een Meester om mij op te leiden. Meester met veel ervaring om mij te trainen en op te leiden

Maak contact met haar
  1. Naam: DubbelD
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Ede
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 172 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sexdate
  13. Zonder condoom: Ja
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Sexy vrouw DubbelD van 47 uit Ede, Gelderland verwennen
ToeAanMeester (35)
★★★★★
Mijn Meester is ermee gestopt en ik heb nu eindelijk toestemming gekregen om op zoek te gaan naar een nieuwe dominante man in mijn leven. Mocht U interesse hebben, ga ik graag even persoonlijk een gesprekje met U aan.
Rijpe milf (35) wil daten
Miranda88 (33)
★★★★☆
Ik heb zoveel te bieden aan een Meester, en toch.. waar zit hij?
Eenzame milf (33) wil vrijen
ZaadSmoel (43)
★★★★☆
Zaadsmoel aangeboden, tevens zou mijn lichaam ook ter uwer beschikking staan. Meer uitleg lijkt me overbodig, maar ik ga graag met u in gesprek.
Hete moeder (43) wil vrijen
Gwen82 (37)
★★★★☆
Al weer gescheiden een tijdje en weer toe aan een goede beurt. Het liefste wil ik dan beginnen met een heerlijke erotische massage, als ik alleen al daar aan denk heb ik harde tepels en een natte poes. Kunnen we iets regelen?
Eenzame mama (37) zoekt dating
HeerlijkHardeSex (37)
★★★★☆
Waar is die jongen of man die mij eens gigantisch hard, lang en lekker wil neuken zonder verplichtingen en als het klikt ook mijn seks maatje en/of knuffelbeest wil zijn?
Sexy mama (37) zoekt dating
Amanda46 (30)
★★★★☆
Ik ben Amanda, een gezellige alleenstaande moeder en ik ben op zoek naar een leuke ondeugende man. Het mooiste zou zijn als ik hier een vaste (seks)partner zou vinden. Wat ik precies zoek is iemand die niet alleen maar even vlug seks zoekt met een willekeurige vrouw maar echt wil genieten van elkaar en met elkaar.
Eenzame jongedame (30) contacteren
Annemiek
★★★★★★★★★☆
We willen graga pizza's bakken, maar onze oven is echt te smerig voor woorden. Als jij hem schoonmaakt, mag je een uurtje met ons tweetjes doorbrengen, ter compensatie..
Triootje met Annemiek
Belle
★★★★★★★★★☆
Als jij mijn ramen komt wassen dan mag je daarna seks met mij hebben. Zo simpel is dat. Wegens gezondheidsproblemen kan ik het niet zelf en sta ik ook weer veel te lang droog :/
Neuken met Belle
Babet
★★★★★★★★★★
Afgelopen storm heeft wat schade aangericht aan mijn schutting en ik heb gen geld om die professionneel te laten herstellen. Ik kan het echter wel in natura vergoeden...
Neuken met Babet
Lummetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek waar ik helemaal gek van word. Ik betaal me blauw aan beunhazen die er niets van snappen, dus ik bied mijn lichaam aan, aan degene die me echt helpt.
Neuken met Lummetje
© 2024 Lekkere Shemales