Gratis Aanmelden

Sexy moeder (43) wil neuken

MistressStrapon (43)

Ik heb tijdens een sessie alle tijd voor een slaafje om hem een goeie behandeling en afstraffing te geven, ik zoek een man die dat mee wilt maken, CBT, rollenspel en rubbberen onderbroeken zijn komen allemaal te pas tijdens mijn sessie, met als eind een afstraffing met een rubberen knots. Onderdanig en gewillig, jij houd van rimmen, anaal en laat het ook bij jouw toe!

Maak contact met haar
  1. Naam: MistressStrapon
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Lingewaard
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 168 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Ja
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Sexy moeder MistressStrapon van 43 uit Lingewaard, Gelderland wil neuken
Switch4Fun (44)
★★★★★
Het ene moment ben ik dominant, maar kan me ook heel goed inleven in de rol van slavin.
Rijpe moeder (44) zoekt man
Suus86 (31)
★★★★☆
I believe it when i see it
Single jongedame (31) zoekt dating
Aranka54 (33)
★★★★★
Nu ik niet langer het prinsesje ben moet ik op zoek naar mijn prins. Ik ben recent uit huis gegaan, lekker een eigen woning, elke dag met plezier naar mijn werk. Maar ook elke dag is het alleen de hond die blij is als ik thuis ben. Dat zou toch ook anders kunnen? Misschien wil jij er verandering in brengen?
Ervaren milf (33) contacteren
Aanbidme (40)
★★★★★
Vorig jaar ben ik met mijn toenmalige vriendje naar een BDSM meesteres geweest. Ze bonden mij vast, blinddoekten me, sloegen me met een zweep en plaagden mijn kutje, en lieten mij pas komen nadat ik hen erom gesmeekt had. Het grappige is dat, ondanks dat het leuk was, we nog steeds onze prive-pret hebben samen, zelfs nu hij al getrouwd is.
Geile mama (40) contacteren
DomiLady (31)
★★★★☆
Dominante dame zoekt een man of meerdere mannen die zich graag laten vernederen en pijnigen. BDSM is mijn stijl en jij zal leren wat ik van je verwacht voor ik het uitgesproken heb.
Geile jongedame (31) contacteren
FuckYOU (47)
★★★★☆
FuckYou geile slet! En dat is dan ook precies wat er gaat gebeuren! Jouw geile reet gaat onder mijn deskundige leiding heel erg hard, ruig en lekker geneukt worden. Als je begint te protesteren, des te leuker, dan ga ik harder en ruiger te keer en desnoods, leg ik je vast op mijn speciale tafel..
Rijpe vrouw (47) verwennen
Stientje
★★★★★★★★★★
Het is een grote bende bij mij thuis en daar moet echt iets aan gedaan worden. Kom je me eens helpen? Dan zal ik je daarna een zeer goede beloning geven...
Neuken met anaal met Stientje
Milou
★★★★★★★★★☆
Hi, ik heb een paar dressings op het oog bij Ikea en geen mogelijkheid om die te transporteren en op te bouwen... Ik ben nogal onhandig, maar niet in bed... snap je?
Neuken met Milou
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is een grote puinhoop en moet dringend onder handen genomen worden. Als jij mij komt helpen mag je mij na afloop zelf helemaal onder handen nemen... Deal?
Neuken met anaal met Jeltsje
Annelin
★★★★★★★★★★
Kan iemand een schutting schot vastzetten voor mij? Gewoon een paar schroefjes denk ik, maar ik heb geen gereedschap. Wel mag je na afloop even met mijn eigen "gereedschap" spelen...
Neuken met Annelin
© 2024 Lekkere Shemales