Gratis Aanmelden

Geile milf (33) contacteren

Keandra89 (33)

Sinds een jaartje getrouwd en sindsdien denkt mijn man dat sex niet meer zo vaak nodig is geloof ik. Ik heb hem vaak genoeg de kans gegeven om te zorgen dat ik krijg wat ik nodig heb. Hij doet het niet dus zoek ik het maar elders.. Ik zoek een discrete man die wel graag wil genieten van een goede beurt met mij. Samen in bed, samen lekker klaarkomen, daar wil ik voor gaan. Als jij dat ook wilt, dan hoor ik je vanzelf wel neem ik aan?

Maak contact met haar
  1. Naam: Keandra89
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 168 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
  11. Masterberen: Vaak
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Ja
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Ja
Geile milf Keandra89 van 33 uit De Friese Meren, Friesland contacteren
IkBenDeJuf (32)
★★★★☆
Ik ben geil, ik ben single en ik wil sex! Nu lijkt het allemaal makkelijker dan het is, maar het is wel zo dat ik ook moeder ben en mijn dochtertje niet alleen kan laten dus als ik wat wil doen moet ik het wel even goed regelen, maar dat wil niet zeggen dat het niet kan toch? Ik sta open voor een spannende date, een geile wip en wel op een manier zoals ik het wil! geen extreem wel een beetje soft sm, zijn er mannen die er ook voor open staan?
Single jongedame (32) wil vrijen
SnelleJelle (49)
★★★★☆
Ik ben heel erg lang bezig geweest met fanatiek sporten. Ik kan wel zeggen dat ik echt doorgeslagen ben geweest hierin. Mijn huwelijk is er namelijk ook op stuk gelopen.
Sexy vrouw (49) zoekt man
IkWilAnaleSeks (41)
★★★★★
Hoi, zoals mijn naam het eigenlijk al zegt he? Ik zoek dus anale seks met een niet al te groot geschapen man, want het zal voor mij de eerste keer zijn.
Mooie moeder (41) wil daten
Pleun (31)
★★★★☆
Het enigste waar ik naar op zoek is lekkere jongen/kerel/vent/man waar ik lekker mee kan/mag spelen. Ik wil nog geen man voor het leven. De vrijheid bevalt me nog veel te goed. Ik hou van sex in de natuur, ik bovenop, en van handboeien word ik heel wild. Overigens lokt de combinatie van geboeid worden in de natuur me dan weer niet haha.
Opgewonden jongedame (31) wil sexdate
DominaZoektSub (48)
★★★★★
Dominante vrouw, streng maar rechtvaardig. Zoekt hier een echte sub, die zich tot het uiterste laat gebruiken. Ben absoluut niet geïnteresseerd in watjes of beginnelingen. Iemand die doet wat hem opgedragen word, zo niet dat hij dan een passende straf accepteert.
Hete vrouw (48) wil daten
Gitte68 (31)
★★★★★
Er zijn veel leuke dingen die ik nog nooit geprobeerd heb, een van deze is de sexy kant van de BDSM wereld te verkennen. Natuurlijk had ik iemand nodig om mij te vergezellen in dit avontuur, dus als je interesse hebt, laat het weten.
Mooie jongedame (31) zoekt dating
Jenieke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras moet eens schoongemaakt worden met een hogedrukspuit en die heb ik dus zelf niet. Doe jij het voor me? Dan zal ik me daarna bezighouden met jouw hogedrukpik
Neuken met Jenieke
Laurien
★★★★★★★★★☆
Wie o wie kan voor mij in een oude eikenboom klimmen om daar twee flinke takken af te zagen? Vind je het goed als ik je daarna beloon met een fijne handjob? Kan ik goed...
Handjob met Laurien
Anieke
★★★★★★★★★★
In mijn toilet wil ik graag parket hebben, maar ik ben niet zo handig. Wel ben ik heel handig met mijn mond... Ik heb het parket al in huis, maar ik weet niet hoe ik verder moet..
Blowjob met Anieke
Saske
★★★★★★★★★☆
Zijn hier handige mannen die de olie van mijn auto kunnen vervangen? Ik kan je niet met geld betalen, maar wel op een andere manier, als je dat OK vindt...
Neuken met Saske
© 2024 Lekkere Shemales