Gratis Aanmelden

Eenzame moeder (42) wil daten

Ursy (42)

Ik ben in een vanilla relatie. Best gelukkig maar af en toe moet ik hard en genadeloos aangepakt worden. Zo een a twee keer per maand. Bent u een dominante man, op zoek naar een gewillige slet die u een a twee keer per maand kunt ontvangen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Ursy
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 177 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijze ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
  11. Masterberen: Vaak
  12. Relatie: Sexdate
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Nee
Eenzame moeder Ursy van 42 uit Leeuwarden, Friesland wil daten
Wissal (38)
★★★★☆
Stuur me nu een berichtje als jij een man bent die op zoek is naar een dame die grappig en sexy van geest is net als ik. Ik kan niks beloven maar weet zeker dat je hier een geweldige tijd met mij zult hebben.
Ervaren mama (38) wil neuken
Geertje21 (35)
★★★★★
Ik wacht eigenlijk op iemand die mij een sexy berichtje kan sturen om mijn aandacht te trekken. Ik ben er nog steeds zeker van dat ik hier een vriendje kan vinden.
Mooie milf (35) contacteren
Lara41 (31)
★★★★★
Is het niet leuk dat je tegenwoordig op deze manier op zoek kunt gaan naar een neukertje? Of is dat niet wat jij zoekt? Het is mij om het even. Ik weet wat ik wil en ik schuif dat niet onder stoelen of banken. Ben jij een beetje van hetzelfde slag? Mag ik je dan iets voorstellen?
Sexy jongedame (31) wil neuken
Ariadne20 (32)
★★★★☆
Spanning en sensatie dat is wat ik zoek. Omdat ik eigenlijk altijd maar werk en verder niet echt de deur uit ga is het wat moeilijk om leuke mannen te vinden. Misschien kan ik dat hier wel...
Lekkere jongedame (32) contacteren
JouwSMsletje (41)
★★★★☆
Ik wil seks en wel met een man die weet hoe hij mij dominant kan overmeesteren! Laat mij jou SM sletje zijn?
Ervaren moeder (41) zoekt date
Denise8760 (32)
★★★★☆
Iets te heet voor de meesten. Vraag me niet hoe dat komt, denk dat ik zo geboren ben. Ik weet precies hoe ik het wil en dus ook wat ik verwacht van een man. Weet jij dit wel te waarderen? Ik zal je er zeker goed voor belonen! One night stand is lekker maar regelmaat nog beter. Kunnen we die condooms ook laten liggen! Wat heb jij voor mij in huis?
Ervaren jongedame (32) wil vrijen
Foske
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een handige man die mijn terras kan vernieuwen en daarvoor alleen maar in natura betaald wil worden. Ik zit een beetje krap bij kas, maar mijn terras is echt kapot.
Neuken met anaal met Foske
Alberdina
★★★★★★★★★★
Ik heb een wat verwilderde tuin die een flink snoeibeurt nodig heeft, maar ik heb geen materiaal en ook geen zin. Wel wil ik iemand die dat voor me doet een andere beurt geven...
Neuken met Alberdina
Titia
★★★★★★★★★☆
Hi... ik ben op zoek naar iemand die een paar weken op mijn kat kan passen, want ik ben de komende tijd voor mijn werk veel onderweg. Is het OK als ik dit vergoed dmv een blowjob met slikken?
Pijpen met slikken met Titia
Wybrigje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die voor mij een kroonluchter kan ophangen en aangezien ik een beetje in het rood sta stel ik voor dat ik je beloon in natura met een penis massage.
Handjob met Wybrigje
© 2024 Lekkere Shemales