Gratis Aanmelden

Eenzame jongedame (30) zoekt dating

Lisanna (30)

Haai, wat ik zoek? Sex natuurlijk! Met wie? Met een man die zich als een echte heer weet te gedragen en niet als een sexueel gefrustreerde stakker zoals de meeste hier reageren wanneer ze een geil meisje zien.. Verder heb ik geen voorkeuren en hoor ik graag van je. x Lisanna Hai, ben jij een gewone, gezellige, hete Hollandse man met enig benul van fatsoen, normen en waarden? Dan mag je zeker een berichtje aan me sturen. x Lisanna

Maak contact met haar
  1. Naam: Lisanna
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
  11. Masterberen: Vaak
  12. Relatie: Sexdate
  13. Zonder condoom: Nee
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Nee
Eenzame jongedame Lisanna van 30 uit Leeuwarden, Friesland zoekt dating
Sondra20 (38)
★★★★★
Ik heb vele sex wensen maar helaas zijn die nog steeds uitgekomen, dus toen kwam ik dit tegen en wie weet kan ik mijn geluk hier wel vinden. Waarschijnlijk zal hier best iemand rondlopen die mijn wensen wil vervullen. 1. Hou graag van rollenspellen 2. Hou graag van plassex 3. Hou soms van SM 4. Hou graag van extreme sexvormen zoals pijnigen e.d.
Ervaren mama (38) verwennen
Nanneke77 (30)
★★★★☆
De beste kuur tegen vermoeidheid en stress is een lief katje dat niet krabt!!! Maar dat alleen spint en voor je zorgt. Ik neem je mee naar een wereld vol passie, tederheid en lust. Je zult geen spijt hebben van een bezoek aan mij !!
Lekkere jongedame (30) contacteren
MarijkeFlex (31)
★★★★★
Ik ben een geil lenig wijffie die het lekker vind om te neuken en dan te laten zien aan jou hoe lenig ik ben. Ik kan mijn benen in allerlei posities leggen zodat jij goed mijn beiden gaatjes kan neuken.
Mooie jongedame (31) zoekt man
Geertje21 (35)
★★★★★
Ik wacht eigenlijk op iemand die mij een sexy berichtje kan sturen om mijn aandacht te trekken. Ik ben er nog steeds zeker van dat ik hier een vriendje kan vinden.
Mooie milf (35) contacteren
SnelleJelle (49)
★★★★★
Ik ben heel erg lang bezig geweest met fanatiek sporten. Ik kan wel zeggen dat ik echt doorgeslagen ben geweest hierin. Mijn huwelijk is er namelijk ook op stuk gelopen.
Sexy vrouw (49) zoekt man
Evelien23 (37)
★★★★★
Ik hou ervan naar buiten te gaan en leuke dingen te doen, zoals wandelen, zwemmen en surfen. Ik wil iemand met dezelfde interesses als ik heb.
Lekkere mama (37) contacteren
Elies
★★★★★★★★★★
Ik ben recentelijk gescheiden en ik zoek hulp voor mijn verhuizing naar een appartement in de grote stad. Ik kan je helaas niet met geld betalen, maar wel in natura...
Neuken met Elies
Adriaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb nogal wat onkruid in mijn tuin en ik heb last van mijn been, waardoor ik moeilijk kan staan, maar ik kan wel vrijen, mocht dat je interesseren bij wijze van beloning..
Neuken met Adriaantje
Mariken
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een man die erotische massages geeft, met olie en eventueel met objecten. Ik heb een heel gevoelig lijf en houd van langdurige massages.
Neuken met Mariken
Pleuntje
★★★★★★★★★☆
Mijn verwarmings monteur is helaas met pensioen en ik kan geen nieuwe vinden die het voor een gelijk tarief doet. Daarom bied ik hier mijn lichaam aan in ruil voor hulp.
Neuken met Pleuntje
© 2024 Lekkere Shemales