Gratis Aanmelden

Lekkere vrouw (46) zoekt dating

OudeSub (46)

Ik ben bereid mijn oude sub op te geven voor een beginnend of een middelmatig ervaren Meester. Mijn subje dient me al enkele jaren en ik heb er geen zin meer in. Welke Dominant neemt haar van mij over? LET OP, geen financiële bedoelingen! Mijn sletje moet gewoon in goede handen terecht komen. Alle profielbeschrijvingen slaan op haar. Na het plaatsen van dit profieltje, zult u rechtstreeks met haar van doen hebben. Greetz, Meester G

Maak contact met haar
  1. Naam: OudeSub
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Noordoostpolder
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 181 cm
  8. Postuur: Vol
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sexdate
  13. Zonder condoom: Ja
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Nee
Lekkere vrouw OudeSub van 46 uit Noordoostpolder, Flevoland zoekt dating
LatexSubje (38)
★★★★★
Mijn partner houd niet van latex, en ik ben er dol op. Ja wat doe je dan? Dan ga je verder zoeken. Een man die gek is op latex en lingerie, zou ik graag vinden. Wel discreet graag..
Geile mama (38) wil vrijen
MijnLijfIsvanU (47)
★★★★☆
Ik stel mij geheel tot uw beschikking Meester, wat gaat u met mij doen?
Geile vrouw (47) wil daten
MissDavianne (42)
★★★★★
In een sexy, super uitdagende outfit ontvang ik je in mijn slaapkamer. Ik heb dan al diverse speeltjes klaar gelegd. Nadat jij je uit hebt gekleed en je paal hebt stijf gemaakt kunnen we beginnen met de sessie.
Sexy moeder (42) zoekt date
GrenzenVerleggen (41)
★★★★★
Om te beginnen, graag alles discreet. Ben dol op latex, zwepen, touwen en alles wat daarmee te maken heeft. Ben al een tijdje actief in de wereld van SM, maar wil nog meer mijn grenzen verleggen. Voor de duidelijkheid, ik ben DOMINANT!
Eenzame moeder (41) wil neuken
Conny38 (34)
★★★★★
Misschien wel gewaagd maar leuk om te proberen
Rijpe milf (34) zoekt dating
Darianne (36)
★★★★☆
Op het moment dat je je beseft dat het toch wel eens allemaal anders gaat dan dat je verwacht moet je een knop om kunnen zetten en doen waar je zin in hebt toch? Dat heb ik dus gedaan en nu kan ik lekker doen waar ik zin in heb, ik heb die knop gevonden en ik ga het nu toch eens doen op een manier zoals ik dat wil! Lekker genieten op momenten dat ik daar zin in heb! Wie doet me wat?
Eenzame milf (36) verwennen
Neeltje
★★★★★★★★★★
Ik ben ten einde raad! Mijn dak lekt nog steeds en ik heb geen geld meer voor klusjesmannen. Ik ben daarom bereid te betalen in natura. Maar alleen NA de reparatie!
Neuken met Neeltje
Pieternella
★★★★★★★★★☆
Ik heb last van een enorme tak die over mijn tuin hangt. De buren weigeren die af te zagen en ik heb er geen kracht voor. Ik heb echter wel kracht voor een handjob...
Handjob met Pieternella
Hilje
★★★★★★★★★★
Ik zit hier met en defece wasmachine en ik heb geen man in huis om me te helpen. Kan iemand mij zo spoedig mogelijk uit de brand helpen? Beloning: mijn borsten betasten (en likken)
Borsten betasten met Hilje
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Neuken met Beertje
© 2024 Lekkere Shemales