Gratis Aanmelden

Lekkere jongedame (30) zoekt date

Akke (30)

Ik zat er helemaal klaar voor. Opgedirkt, sexy lingerie, kort jurkje, flesje stond klaar. De deur ging open, hij zag me zitten, liep naar de keuken, pakte wat te eten en ging naar de slaapkamer. Wat had ik moeten doen? Daarachter aanlopen voor een beetje piemel? Weet jij een vrouw die nog moeite doet wel te waarderen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Akke
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Coevorden
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
  11. Masterberen: Dagelijks
  12. Relatie: Sex relatie
  13. Zonder condoom: Ja
  14. Anaal: Ja
  15. Slikken: Nee
Lekkere jongedame Akke van 30 uit Coevorden, Drenthe zoekt date
Laurana89 (30)
★★★★☆
Mannen, waarom is het zo moeilijk om een vent te vinden die de ander kan accepteren zoals hij of zij is? Ik zoek geen vaste relatie maar wel een beetje meer. Alleen het bed delen is niet voor mij bedoeld. Ik wil samen uit eten, drankje doen, misschien eens een weekendje weg? En dan de intimiteit delen. Ben jij degene die ik zoek?
Geile jongedame (30) zoekt dating
VakerSex (45)
★★★★★
Mijn tieten zijn nep, mijn billen zijn echt. Mijn drang naar sex trouwens ook en die wordt thuis niet voldoende bevredigd. Daarom hoop ik hier dus iemand te vinden die me een a twee keer in de week zou willen komen laten genieten!
Geile vrouw (45) wil neuken
Mijnbillen (34)
★★★★★
Wat kan ik vertellen over mij? Moet ik je vertellen hoe lekker ik ben? Hoe spannend en stout ik kan zijn? Vind ik niet nodig, die dingen doe ik liever persoonlijk, terwijl we al bezig zijn. Praten is zo overbodig. Het enige wat ik misschien wel moet vermelden is dat ik een man wil die heel sterk is en ook een hele sterke persoonlijkheid heeft. Heb je dat niet, dan loop ik over je heen. En ik heb liever dat jij over mij heen loopt.
Hete milf (34) verwennen
Knuffelmaatje (36)
★★★★☆
Ben een gescheiden vrouw en heb 2 lieve kids, maar ik mis een knuffel maatje. Wil jij mijn knuffel maatje zijn, en wie weet kunnen we dan ook verder gaan dan alleen knuffelen.
Eenzame milf (36) zoekt man
SexyPleaser (32)
★★★★★
Zelf vind ik het fijn om het anderen naar de zin te maken. Ik ben wat dat betreft een echte pleaser en ja dat op alle fronten! Iemand anders in de watten leggen daar ben ik heel erg goed in. Maar ook ik wil wel een keer verwend worden. Ik vind het fijn om gepleased te worden en dan vooral als het op sex aankomt.
Mooie jongedame (32) contacteren
LekkerVeelZaad (34)
★★★★★
Als jij ook een foto in je profiel hebt staan, welkom. Zo niet, eerst even plaatsen oké. Zonder foto reageer ik niet meer. Ben gek op geile berichtjes en als ik er heel opgewonden van word spreek ik meestal wel af om het waar te maken.
Eenzame milf (34) zoekt date
Emmelie
★★★★★★★★★★
Hi... ben onlangs geopereerd en mag niets zwaars tillen, maar ik heb wat lompe objecten die naar de stort moeten. Als je dat voor mij doet wacht ik daarna op jou, zonder kleren..
Neuken met Emmelie
Francijntje
★★★★★★★★★★
Klim jij eens mijn dak op om een dakpan te vervangen? Dan pak ik daarna pik beet en geef hem een lekkere beurt met mijn handje. Heeft iemand interesse hierin?
Handjob met Francijntje
Egbertje
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn verwarmingsketel na kan kijken, want hij maakt een raar geluid. Ik kan je niet betalen met geld, maar wel met een blowjob.
Pijpen met slikken met Egbertje
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Welke man wil bij mij thuis een vinyl vloer komen leggen (die al besteld is) en in ruil daarvoor een vrijpartij met mij accepteert? Ik ben niet lelijk, slecht diskreet ;)
Neuken met Anneminke
© 2024 Lekkere Shemales